Reklamni prostor TcS

Reklamni prostor TcS

Pages: 1 2 [3]
Reply New Topic New Poll
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #60 on: 13. Aug 2010. | 13:26
mitar_bgd
TcS član • TcS forumaš

« Reply #60 on: 13. Aug 2010. | 13:26 »

@ Sule
Na koju pogonsku osovinu ti stavljas zimske gume Smiley Smiley Smiley

TOYOTA club Serbia- Corolla E12 HB 1.6 VVTi

Give me some sunshine, give me some rain, give me another chance, I wanna grow up once again!
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #61 on: 13. Aug 2010. | 14:02
Cp6uH
1/4m tt 14.7
TcS team • TcS forumaš

« Reply #61 on: 13. Aug 2010. | 14:02 »

na prednju stavi zimske
a na zadnju stavi isto zimske sa istom sarom ko i na prednjim Wink

http://www.toyotaclubserbia.com/forum/index.php?topic=164.210
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #62 on: 13. Aug 2010. | 21:37
TcS
Error 418 • TcS forumaš

« Reply #62 on: 13. Aug 2010. | 21:37 »

"Ali ove letnje imaju odličnu šaru." Koliko sam puta čuo taj fol.

TOYOYA club Serbia | Benchmark | ORCA | WGO
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #63 on: 15. Aug 2010. | 13:37
Nasud
TcS team • TcS forumaš

« Reply #63 on: 15. Aug 2010. | 13:37 »

Pre nekoliko godina sam i ja mislio tako... michelin letnja, bolje nego tigar zimska... e onda sam se okrenuo na jednoj vrlo prometnoj raskrsnici (Ustanička - Vojislava Ilića), pa sam stavio napred Tigar Wintera i nekako pregurao 2 zime... Ove zime sam prvi put stavio sve 4 zimske (Kleber) i u početku bilo malo sumnje i strepnje, ali nijednom se nisam zaglavio, niti mi je proklizao na uzbrdici koja vodi do moje kuće (a koja je veoma zeyebana!)... Tako da, 4 zimske na čelične, 4 letnje za alu i brige nema...  Smiley

Carina E 4A-FE

"ma tezio je da ga udarim sa stakom u glavu, ali me je zayebo pa mi stavio stake u gepek"   Legen - wait for it - DARY! Cheesy
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #64 on: 15. Aug 2010. | 22:39
Mića
TcS team • TcS forumaš

« Reply #64 on: 15. Aug 2010. | 22:39 »

Da li tu uopste ima dileme!?zimi zimske, leti letnje i to je to:-)naravno sve cetiri:-)verovali ili ne, prosle zime zamalo da nastradam od idiota koji nije imao ni jedan milimetar sare (na sve cetiri}na nekih 15 cm snega...to je pitanje licne svesti, niko ni ne razmislja o tome da je leti zimska guma isto opasna kao letnja zimi, zaustavni put je mnogo duzi, po kisi je isto tako opasna, posebno pri vecoj brzini.a koliko puta sam cuo, boli me uvo, vozim vinteru i zimi i leti i nista joj ne fali.i ko tako zeli moze da uzme sve cetiri zimsko letnje i resio je problem, mada ja nesto nisam za te kombinacije, koje ne znaci da su lose Wink
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #65 on: 6. Dec 2010. | 19:55
sule
TcS forumaš

« Reply #65 on: 6. Dec 2010. | 19:55 »

Pre nesto vise od pola sata dogodila mi se "vrhunska" ZOBS zaj...ija.

Vracam se sa komplet familijom i skrecem u Industrijsku ulicu i iz trake za skretanje ulazim u srednju traku (propisno uz zmigavac) i kad sam vec ubrzao, jedan od policajaca bukvalno iskoci pred mene i pokaze mi da se zaustavim i vratim u krajnje desnu traku (sve se to desava u max 10m).
Zaustavim se, otvorim prozor, dobro vece, dobro vece i kazem da ne mora da bas tako naglo iskace i da blagovremeno da znak za zaustavljanje, jer vozim bebu u kolima.
Na to on pita koliko je staro dete...17 meseci...vi krsite zakon i ne vozite dete pravilno po odredbama ZOBS.
Ja na to kazem da vozim bebu po zakonu, najbezbednije moguce...ne, dete do tri godine, mora da sedi u surotnom smeru od kretanja vozila (sta ako vozis u rikverc  Cheesy) na prednjm sedistu sa iskljucenim airbag-om  Huh Huh Huh
Ja kazem da na mom automobilu ne mogu da se iskljuce airbag-ovi, i da suvozacko sediste nema ISOFIX i nema mogucnos postavljanja baby sedista i da lepo pise (ima nalepnice) da je zabranjeno voziti decu na istom. Samo zadnja sedista imaju ISOFIX i da na trzistu ne postoji nista bezbednije: sediste vezano za karoseriju+bebe ima svoje pojaseve, potpuno fiksna veza!!!
Ne znam ja sta je to vama ISOFIX, ali vi kanda znate zakon bolje od mene, nemoj da se pravite pametni, kad ja kazem da nije, onda nije...pogleda dokumenta, dovidjenja, dovidjenja.

Da li je moguce da se na ovakav nacin provodi ZOBS? Pricaju o bezbednosti dece, a neznaju sta je ISOFIX i gde deca treba da sede!!! Shocked Shocked Shocked

Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #66 on: 6. Dec 2010. | 20:14
zdushan
Banovan • TcS forumaš

« Reply #66 on: 6. Dec 2010. | 20:14 »

Ma budale... za njih nema pomoci. Iamo sam i ja slicnu situaciju, "kako dete sedi ledjima u pravcu voznje". Druze Milicijoneru takva su sva sedista u toj klasi uzrasta!!! I onda neki zvuk onomatopeje...Muuuu ili slicno
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #67 on: 6. Dec 2010. | 20:32
Mića
TcS team • TcS forumaš

« Reply #67 on: 6. Dec 2010. | 20:32 »

Pre nesto vise od pola sata dogodila mi se "vrhunska" ZOBS zaj...ija.

Vracam se sa komplet familijom i skrecem u Industrijsku ulicu i iz trake za skretanje ulazim u srednju traku (propisno uz zmigavac) i kad sam vec ubrzao, jedan od policajaca bukvalno iskoci pred mene i pokaze mi da se zaustavim i vratim u krajnje desnu traku (sve se to desava u max 10m).
Zaustavim se, otvorim prozor, dobro vece, dobro vece i kazem da ne mora da bas tako naglo iskace i da blagovremeno da znak za zaustavljanje, jer vozim bebu u kolima.
Na to on pita koliko je staro dete...17 meseci...vi krsite zakon i ne vozite dete pravilno po odredbama ZOBS.
Ja na to kazem da vozim bebu po zakonu, najbezbednije moguce...ne, dete do tri godine, mora da sedi u surotnom smeru od kretanja vozila (sta ako vozis u rikverc  Cheesy) na prednjm sedistu sa iskljucenim airbag-om  Huh Huh Huh
Ja kazem da na mom automobilu ne mogu da se iskljuce airbag-ovi, i da suvozacko sediste nema ISOFIX i nema mogucnos postavljanja baby sedista i da lepo pise (ima nalepnice) da je zabranjeno voziti decu na istom. Samo zadnja sedista imaju ISOFIX i da na trzistu ne postoji nista bezbednije: sediste vezano za karoseriju+bebe ima svoje pojaseve, potpuno fiksna veza!!!
Ne znam ja sta je to vama ISOFIX, ali vi kanda znate zakon bolje od mene, nemoj da se pravite pametni, kad ja kazem da nije, onda nije...pogleda dokumenta, dovidjenja, dovidjenja.

Da li je moguce da se na ovakav nacin provodi ZOBS? Pricaju o bezbednosti dece, a neznaju sta je ISOFIX i gde deca treba da sede!!! Shocked Shocked Shocked

trebao si da uzmes broj znacke i uputis mail u mup...ili unutrasnju kontrolu koja je vrlo rigorozna, taj policajac bi morao na dodatnu obuku, malo da uhvato korak a ne da cupka u mestu Wink
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #68 on: 6. Dec 2010. | 20:33
dzvini
TcS forumaš

« Reply #68 on: 6. Dec 2010. | 20:33 »

Kada krenu neshto da palamude ili sprovode "zakon" ja lagano pogledam u znachku i krecem da "upisujem" podatke u telefon...na shta oni brze bolje kazu: "Dovidjenja, prijatno, sve najbolje!" Cheesy

Stvarno retko ko od njih zna tachno ceo zakon, a najcheshce ili znaju ofrlje, ili ga ne znaju vec probaju da zeznu ljude, pa poshto nisu sigurni, chim se pojavi neki problem, tipa ovog shto sam napisao, oni nece da se izlazu riziku i brze bolje odustaju Smiley

visitors can't see pics , please register or login
Vozim u LIFT-u! Cheesy http://www.youtube.com/watch?v=90gxwhDc_uc
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #69 on: 6. Dec 2010. | 20:34
Mića
TcS team • TcS forumaš

« Reply #69 on: 6. Dec 2010. | 20:34 »

posle onog iskustva kada mi je saobracajac "slucajno"zadrzao dokumenta 4 dana i kada se tu slucajno umesala unutrasnja kontrola nemam strah od njih, po zakonu imas prava da mu uzmes broj znacke, pa dobro ako treba i na vanredni tehnicki pregled....ali ko ce da kida zivce oko svega toga Sad
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #70 on: 6. Dec 2010. | 20:35
Seiz
Banovan • TcS forumaš

« Reply #70 on: 6. Dec 2010. | 20:35 »

Nista drugo, cim im zapises broj znacke istog trena se promene!
Kao da su pojeli bananu... Cheesy Cheesy Cheesy

Citroen Jumper 2.5L1H1
Peugeot 206 HDI
Dlačica-kako to stidljivo zvuči.
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #71 on: 6. Dec 2010. | 20:39
Mića
TcS team • TcS forumaš

« Reply #71 on: 6. Dec 2010. | 20:39 »

moj drug je advokat i nasao je dobru recenicu"prijavicu vas i podnecu tuzbu zbog restriktivne primene zakona"sto znaci da ako je recimo zaustavio nekoga zbog nevezanog pojasa ili bez upaljenih svetala i u medjuvremenu prodje jos neko vozilo sa istim prekrsajem onda je to restrektivna primena zakona Cheesy
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #72 on: 6. Dec 2010. | 20:46
Cp6uH
1/4m tt 14.7
TcS team • TcS forumaš

« Reply #72 on: 6. Dec 2010. | 20:46 »

uf a kako dokazati tako nesto ?

http://www.toyotaclubserbia.com/forum/index.php?topic=164.210
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #73 on: 6. Dec 2010. | 20:48
dzvini
TcS forumaš

« Reply #73 on: 6. Dec 2010. | 20:48 »

Ma oni ni ne razumeju to shto si napisao...pojam "restriktivna" nisu nikada prochitali niti chuli u shkoli koju "uche" Cheesy

Cilj je zbuniti ih i pokazati da nisi OVCA Wink

Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #74 on: 6. Dec 2010. | 20:50
Mića
TcS team • TcS forumaš

« Reply #74 on: 6. Dec 2010. | 20:50 »

nemoguce je dokazati, dva puta mu je upalilo kada je izvadio akt tasnu i tefter da uzme policajcu podatke{sto svako ima prava}....mislim da u 90% slucajeva ni jedan policajac nece da ide bas toliko daleko da ga neko tuzi....i onaj miladin je meni kukao sto su mu smanjili platu 20% i cak nudio "ako mi nesto treba"!!!???imam svedoka koji je to cuo, bio je ko mala maca....e sad, mozes da naletis na dr kadziju pa si obro bostan Sad
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #75 on: 6. Dec 2010. | 20:54
Mića
TcS team • TcS forumaš

« Reply #75 on: 6. Dec 2010. | 20:54 »

Ma oni ni ne razumeju to shto si napisao...pojam "restriktivna" nisu nikada prochitali niti chuli u shkoli koju "uche" Cheesy

Cilj je zbuniti ih i pokazati da nisi OVCA Wink
BRAVO, tacno tako Cheesy
pa realno, niko od nas ne bi ni prosao kao advokat  Cheesy
a i ti advokati, kao da im dele te tasne kada diplomiraju, sve su iste, braon sa dve drske.... Cheesy
  Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #76 on: 6. Dec 2010. | 21:14
dzvini
TcS forumaš

« Reply #76 on: 6. Dec 2010. | 21:14 »

Moj cale je pravnik i uvek nosi fancy neke, obavezno crne kozne Smiley

Topic Name: Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji Reply #77 on: 6. Dec 2010. | 21:18
Mića
TcS team • TcS forumaš

« Reply #77 on: 6. Dec 2010. | 21:18 »

ovde ispred CZ-a svi ko uniformisani sa braon koznim Cheesy oni u jednom redu, posetioci u drugom Cheesy
« Last Edit: 10. Dec 2010. | 13:40 by sirNemanjapro » Logged
  Pages: 1 2 [3]
Reply New Topic New Poll
Jump to: