Znam da nije neka egzoticna destinacija ali je meni bilo jako lepo i planiram uskoro jos jedan vikend ako bude viska parica

...
Pa da pocnemo u subotu ujutru sam sa svojom dragom krenuo put zlatibora uplatio smestaj za nas dvoje u vili Darika ...ma ni 100 m od hotela MONA...
usput smo stajali svuda cak sam i hteo da streljam nekog gazdu restorana izmedju Milanovca i Cacka zbog pokvarenih cevapa....

usput smo privlacili mnoge poglede zbog nesvakidasnjeg auta ali sreca ne bas i poglede nase narodne ''MILICIJE''..
smestili smo se i krenuli u obilazak mislim da u zivotu se nisam toliko nasetao pocevsi od spomenika,zlatiborskih jezera...
Ne bas neprijatno ali ruzno me iznenadilo neprijatnost osoblja po ugostiteljskim objektima ,ne svim ali u dosta njih je bila slicna situacija....
imam dosta slicica ne bas toyota i automobila nego mene i moje dve drage;)... vreme nas je posluzilo nije bilo mnogo kise pa smo se malo i brckali na bazenu,,,,,od nasih clanova iz TCS na ovom putu koji sam prosao sam se video sa nasim prijateljem iz Milanovca VLADE koji nas je jako lepo docekao i pokazao malo njegovog mesta i raznih butika

;) i upoznao se napokon sa SRBINOM iz Bg koji mi je dao kamere koje je SEIZ poslao;)ne znam vise sta da pisem pa evo slika ako nekoga interesuju;)...