Jump to content


Dragi forumaši,

TOYOTA club Serbia forum će ostati aktivan i funkcionalan do daljnjeg.
Forum će raditi normalno bez ikakvih prekida u kontinuitetu.

Dobrodošli na forum!

P.S.
Nakon registracije, napravite novu temu u sobi Parking kako bi ste se predstavili. Tada otključavate pristup svim ostalim sobama i temama foruma.

Photo

Toyotina akcija za bezrbižnu zimu

toyota tojota srbija zima 2014 oprema

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Mr Nebojša

Mr Nebojša

    TcS Team

  • Validating
  • PipPipPip
  • 2981 posts
  • LocationČačak
  • GT86 & Celica GT4

Posted 21 November 2014 - 13:50

Toyotina akcija za bezrbižnu zimu
21 Nov, 2014
 
toyota%20zima.jpg
 

Toyota je, kao i svake godine, pripremila posebne uslove za pravovremenu pripremu vozila za otežane uslove vožnje koje nas očekuju u narednim mesecima. U okviru akcije, omogućene su razne pogodnosti i raznovrsna ponuda artikala prilagođenih jesenjoj i zimskoj sezoni.

 

Svi kupci nekog od proizvoda iz paketa originalne zimske dodatne opreme u ovlašćenim Toyota servisima tokom meseca decembra 2014. godine na poklon će dobiti originalno Toyotino sredstvo protiv smrzavanja vetrobranskog stakla.

 

Paket originalne zimske dodatne opreme uključuje: zaštitne gumene obloge prtljažnika, hromirane zaštitne lajsne branika, zavesice točkova koje sprečavaju prskanje blata i kamenčića po karoseriji vozila koje je posebno izraženo u jesenjim i zimskim uslovima vožnje, kao i zaštitni tretman Toyota ProTect-om, revolucionarnim premazom koji je potekao iz istraživanja svemirske agencije NASA, a koji obezbeđuje visok nivo zaštite kako spoljašnjih tako i unutrašnjih površina vozila, uz garantovanu zaštitu punih 5 godina.

 

Pored toga, u ponudi su i raznovrsni artikli od kompeta zimskih točkova sa pnaumaticima, akumulatora, hemijskih sredstava za održavanje, kuka za vuču, parking senzora, alarmnih sistema, do krovnih kofera i nosača skija različitih dimenzija. Posebno ističemo i specijalne cene održavanja za vozila starija od 5 godina.

 

Takođe, svi vasnici Toyota vozila mogu da preuzmu besplatnu Android aplikaciju Moja Toyota sa Google Play servisa. Aplikacija omogućava informisanje vozila o terminu predstojećeg servisa, komunikaciju sa odabranim servisom preko mobilne aplikacije, obaveštavanje o aktuelnim ponudama i uslugama.

 

 

 

PR saopštenje – Toyota SrbijaAlso tagged with one or more of these keywords: toyota, tojota, srbija, zima, 2014, oprema

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users