Jump to content


Dragi forumaši,

TOYOTA club Serbia forum će ostati aktivan i funkcionalan do daljnjeg.
Forum će raditi normalno bez ikakvih prekida u kontinuitetu.

Dobrodošli na forum!

P.S.
Nakon registracije, napravite novu temu u sobi Parking kako bi ste se predstavili. Tada otključavate pristup svim ostalim sobama i temama foruma.

Photo

Toyota je ponovo najuspešniji brend u TÜV izveštaju za 2016.

toyota tojota najbolja bolja uspešna najuspešnija TUV izveštaj lexus leksus

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Mr Nebojša

Mr Nebojša

    TcS Team

  • Validating
  • PipPipPip
  • 2981 posts
  • LocationČačak
  • GT86 & Celica GT4

Posted 21 November 2015 - 00:30

Toyota je ponovo najuspešniji brend u TÜV izveštaju za 2016
20 Nov, 2015
 
54776-toyota%20logo.jpg
 

14 Toyota modela zauzelo je pozicije među prvih 10 u raznim kategorijama

 

Zvanično, Toyota je najpouzdaniji brend u Nemačkoj: sa ukupno 14 zauzetih pozicija među prvih 10 rangiranih, japanski brend slavi kao veliki pobednik u TÜV izveštaju za 2016. Od navedenih 14, čak u 7 grupacija Toyota je zauzela jedno od prvih pet mesta u različitim starosnim kategorijama. Baš kao i prethodnih godina, modeli su pokazali samo nekoliko negativnih osobina prilikom opšte kontrole.

 

Prius je jedan od najpouzdanijih automobila na putu, zauzimajući drugo mesto u obe kategorije, od šest do sedam godina i od osam do devet godina. Hibridni pionir je u dobrom društvu u obe starosne kategorije: Auris i Yaris zauzimaju peto i šesto mesto u kategoriji od šest do sedam godina starosti vozila.

 

U kategoriji od osam do devet godina, odličan rezultat brenda dodatno je poboljšan Corollom Verso na četvrtom mestu, RAV-om 4 na šestom, Yarisom na sedmom i Corollom na desetom mestu.

U kategoriji od deset do jedanaest godina starosti vozila, Toyota je takođe pokazala da starost vozila nije prepreka u pouzdanosti, zauzevši sa pet modela poziciju među prvih sedam. Corolla Verso i RAV4 zauzeli su drugo i treće mesto, a sledi ih Avensis na četvrtom mestu. Šesto i sedmo mesto zauzeli su Corolla i Yaris.

 

Među novijim vozilima Toyota je zabeležila još jedan vrhunski rezultat sa Yarisom, koji je rangiran kao deveti u kategoriji vozila od dve do tri godine starosti.

 

Za kreiranje TÜV izveštaja, ispitivači i stručni časopis "Auto Bild" uključili su devet miliona opštih kontrola na 233 modela vozila. Ovogodišnja rang lista daje vredne smernice za kupce novih i polovnih automobila. TÜV izveštaj objavljen je u petak, 6. novembra.

 

 

 

 

Izvor: Toyota.rsAlso tagged with one or more of these keywords: toyota, tojota, najbolja, bolja, uspešna, najuspešnija, TUV, izveštaj, lexus, leksus

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users