Reklamni prostor TcS

Reklamni prostor TcS

Pages: [1]
Reply New Topic New Poll
  Topic Name: Svetsko prvenstvo u košarci - Turska 2010 on: 2. Sep 2010. | 20:16
Vladimir
TcS Admin • TcS forumaš

TOYOTA club Serbia

« on: 2. Sep 2010. | 20:16 »

Vrelika prašina se digla oko SP u Južnoj Africi, a sada kada je košarka u pitanju nešto tiho, zetišje pred buru.

Prvi smo u grupi A na Mundobasketu. Dobili Argentinu, teško ali pobedili.(84:82) Poraz jedino od Nemaca, ali tada nisu igrali Teodosić i Krstić, pa četiri pobede i jedan poraz doveli su nas na prvo mesto u grupi.  Smiley Verujem da postoji još ljubitelja košarke koji prate ovo prvenstvo.  Smiley

Još uvek me drže uspomene za sve osvojene medalje na evropskim i svetskim prvenstvima kao i na olimpijadama.

A večeras da vidimo ko će nam biti protivnik u četvrtfinalu iz duela Hrvatska-Brazil, pošto smo prvi u grupi pa ćemo igrati protv poraženog iz tog duela.

Pravi sportski duh na delu. Ovi momci su tim i svim srcem uz njih.  Cool

TOYOTA club Serbia
  Topic Name: Svetsko prvenstvo u košarci - Turska 2010 Reply #1 on: 3. Sep 2010. | 08:15
mitar_bgd
TcS član • TcS forumaš

« Reply #1 on: 3. Sep 2010. | 08:15 »

I ja verujem u njih i zelim im sto bolji plasman, da Srbija ponovo dobije status zemlje kosarke!

TOYOTA club Serbia- Corolla E12 HB 1.6 VVTi

Give me some sunshine, give me some rain, give me another chance, I wanna grow up once again!
  Topic Name: Svetsko prvenstvo u košarci - Turska 2010 Reply #2 on: 3. Sep 2010. | 12:33
Nasud
TcS team • TcS forumaš

« Reply #2 on: 3. Sep 2010. | 12:33 »

Lepo bi bilo da uzmu medalju, verujem da opušteno možemo i do finala, ALI problem nastaje kada se vrate kući... I dalje će propali fudbal dobijati sve, ostalima mrvice, nekom manje, nekom veće... Cry

Carina E 4A-FE

"ma tezio je da ga udarim sa stakom u glavu, ali me je zayebo pa mi stavio stake u gepek"   Legen - wait for it - DARY! Cheesy
  Topic Name: Svetsko prvenstvo u košarci - Turska 2010 Reply #3 on: 3. Sep 2010. | 13:09
TcS
Error 418 • TcS forumaš

« Reply #3 on: 3. Sep 2010. | 13:09 »

Reprezentaciju (košarkašku) ne podržavam od evropskog prvenstva u Srbiji, kada su nas "zvezde" obrukale i gde su trenera kao što je Željko Obradović naterali da plače koliko nije mogao da izađe na kraj sa njima.
Ne ulazim u to kakav je čovek Željko, ali ga volim i jako cenim kao trenera.

Posle toga tu moju "odluku" je potrvdio Darko Miličić svojim izletom i onakvim kočijaškim rečnikom. Ono što je ucementiralo čitavu stvar je tuča u Grčkoj.

To nisu košarkaši koji treba da predstavljaju ovu državu, mada, kada pogledamo koga predstavljaju možda i nisu tako loši.

Drago mi je što više ne postoji dres Jugoslavije ili SCG, jer bi zaista bilo sramota za sve one koji su ga do tog perioda nosili, da ih ovakvi "igrači" naslede.

Moje poštovanje:
Dejan Bodiroga, Predrag Danilović, Saša Obradović, Nikola Lončar, Miroslav Berić, Miroslav Radoševic, Aleksandar Đordjević, Željko Rebrača, Nikola Bulatović, Zoran Savić, Dejan Tomašević, Milenko Topić, Vlade Divac, Zoran Savić, Žarko Paspalj...

TOYOYA club Serbia | Benchmark | ORCA | WGO
  Topic Name: Svetsko prvenstvo u košarci - Turska 2010 Reply #4 on: 3. Sep 2010. | 16:21
Vladimir
TcS Admin • TcS forumaš

TOYOTA club Serbia

« Reply #4 on: 3. Sep 2010. | 16:21 »

Ovo je potpuno novi tim bez preterano zvučnih imena. Satsav koji je igrao na evropskom prvenstvu kod nas više ne postoji. Koji su uzroci kraha košarkaške reprezentacije posle 2002, svi znamo. Jednostavno nije bilo timskog duha i izdvojili su se pojedinci, a selektori smenjivali. Pešić je poslednji uspeo da tu smenu generacija izvede u Indijanapolisu kako je trebalo. Dovoljno je bilo da Divac potapše Vujanića po ramenu i ovaj leti po terenu.  Smiley Posle tog prvenstva došlo je do nesloge među samim igračima, jbg. igraju u NBA i svi su stekli status 'zvezda', pa je to očekivani sled događaja. Obradović nije mogao da se izbori sa pojedincima i čovek je emotivno to sve podneo. Ivković  vuče konce, pa koliko god da postignu biće mi drago jer rade na terenu bez izuzetka i nisu sujetni kao prethodna generacija, da li će igrati sa ovim ili onim na terenu, i što baš sad mora na klupu...

Momci svim srcem protiv Hrvata u četvrtfinalu u subotu u 17:00.  Smiley A razlog više poslušajte.  Shocked

TOYOTA club Serbia
  Topic Name: Svetsko prvenstvo u košarci - Turska 2010 Reply #5 on: 3. Sep 2010. | 16:43
Nasud
TcS team • TcS forumaš

« Reply #5 on: 3. Sep 2010. | 16:43 »

Šta reći... glupača! Letnja šema - sex, sex, sex, vratiš se kući, nema kajanja! Ova upala u depresiju kao da nikada više dečka neće imati?! A pritom je vukla za nos dečka 8 meseci... opet, ko sme da garantuje da on nije za to vreme nešto sa strane!?

Sorry za off... 

U svakom slučaju, svim srcem uz naše u subotu, hrvati nisu jaki kao nekad!

Carina E 4A-FE

"ma tezio je da ga udarim sa stakom u glavu, ali me je zayebo pa mi stavio stake u gepek"   Legen - wait for it - DARY! Cheesy
  Topic Name: Svetsko prvenstvo u košarci - Turska 2010 Reply #6 on: 4. Sep 2010. | 20:05
Vladimir
TcS Admin • TcS forumaš

TOYOTA club Serbia

« Reply #6 on: 4. Sep 2010. | 20:05 »

Kako je lepo došla današnja pobeda protiv Hrvata.  Smiley A imao sam neki predosećaj za ovakav ishod. Pola koša, a realno je trebalo da bude i veća razlika. Hrvati su pružili maksimum, a mi možemo i bolje. Tako da momcima svaka čast.  Cool

P.S. A sada bih pitao neku dalmatinku: 'Ća si mislila?'  Cheesy

TOYOTA club Serbia
  Topic Name: Svetsko prvenstvo u košarci - Turska 2010 Reply #7 on: 4. Sep 2010. | 21:16
mirko75
TcS forumaš

« Reply #7 on: 4. Sep 2010. | 21:16 »

Jako tesno ali slatko.Ovako mi je nekako draze kad ih pobedimo sa pola kosa nego da smo ih razbili sa 20 koseva razlike.A sad trenutno navijam za Grcku jer mislim da cemo nekako lakse sa njima nego sa Spancima.A mozda i brat Krstic opet potegne neku stolicu pa ce biti zanimljivije...... Wink Wink

Corolla E90 2E-voleo bi novu TOYOTA-u u garazi ali zato kredit mora da se trazi
  Pages: [1]
Reply New Topic New Poll
Jump to: